Studio Fotograficzne

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU – KADRYSERCA.PL

POLITYKA
PRYWATNOŚCI I PLIKÓW COOKIES

 25 maja 2018 roku weszło w życie
prawo o nazwie Regulacja o Ochronie Danych Osobowych ( w skrócie RODO). RODO
pomoże chronić prywatność i sposób przechowywania danych osobowych. Zabezpieczam
Wasze dane takie jak np.: adres, email, numer telefonu czy informacje dotyczące
sesji zdjęciowej. W każdej chwili macie prawo wglądu do treści danych oraz
żądania ich poprawienia lub usunięcia. Korzystanie ze strony, przeglądanie
treści na niej umieszczonych nie wymaga podania żadnych danych osobowych. Dane
osobowe potrzebne są jedynie w przypadku chęci kontaktu ze mną za
pośrednictwem  adresu email umieszczonego
na stronie w celu uzyskania oferty współpracy – w tym przypadku podanie danych
jest niezbędne.

DROGI
UŻYTKOWNIKU!

Chciałabym abyś wiedział, że
dbam o Twoją prywatność i dlatego poniżej znajdziesz najważniejsze informacje o
zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które mogą
być wykorzystywane przez moje serwisy. Informacje te zostały przygotowane z
uwzględnieniem RODO.

ADMINISTRATOR
DANYCH OSOBOWYCH

Izabela Chwojnicka,
prowadząca działalność gospodarczą pod nazwą Kadry Serca Izabela
Chwojnicka, wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności
Gospodarczej, NIP 973-077-37-13, pod adresem: ul.Kwiatowa 3, 66-131 Cigacice

DANE
OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Cel przetwarzania: –publikowanie
komentarzy na blogu – wystawianie faktur, – kontakt z klientami – Realizacja
sesji i projektów zdjęciowych

Podstawa przetwarzania: – Umowa o
świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. B RODO) – Nasz prawnie uzasadniony
interes, w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń (art. 6 ust. 1 lit.
F RODO) – Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na profilowaniu w celach
marketingowych (art. 6 ust. 1 lit. F RODO)

Podanie danych: – Dobrowolne, ale
w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy.

Skutek niepodania danych: W zależności od
celu, w jakim dane są podawane: – brak możliwości korzystania z usług
fotograficznych – brak możliwości otrzymywania informacji o promocjach czy
ofertach specjalnych, oferowanych przez Kadry Serca Izabela Chwojnicka

Możliwość cofnięcia zgody: W każdej chwili
przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z
prawem.

OKRES
PRZETWARZANIA

Twoje dane będziemy
przetwarzać tylko przez okres, w którym będziemy mieć ku temu podstawę prawną,
a więc do momentu, w którym: – ustanie możliwość dochodzenia roszczeń
związanych z umową zawartą  przez
którąkolwiek ze stron – cofniesz zgodę na przetwarzanie danych, jeśli to ona
była jego podstawą

w zależności od tego, co ma
zastosowanie w danym przypadku i co nastąpi najpóźniej.

TWOJE
UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:
– dostępu do Twoich danych osobowych – ich sprostowania – usunięcia –
ograniczenia przetwarzania – wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania – żądania
przeniesienia danych do innego administratora

Skontaktuj się ze mną, jeśli
chcesz skorzystać ze swoich praw. Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane
niezgodnie z prawem pamiętaj, że przysługuje Ci także prawo wniesienia skargi
do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

USŁUGI
ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, którym mogą
być przekazywane Twoje dane.

Poniżej znajduje się lista
tych podmiotów: – podmiot realizujący dostawę towarów – osoby współpracujące z
nami na podstawie umów cywilnoprawnych, wspierające naszą bieżącą działalność –
dostawca oprogramowania ułatwiającego prowadzenie działalności (np. Oprogramowanie
księgowe) – podmioty zapewniające usługi płatności elektronicznych – biuro
księgowe – portale społecznościowe – podmioty umożliwiające wysyłkę maili:
GetResponse, MailerLite, Mailchimp – podmiot umożliwiający dodawanie komentarzy
na blogu

CO TO SĄ
PLIKI COOKIES I JAK SĄ WYKORZYSTYWANE?

 Witryna kadryserca.pl używa cookies. Są to niewielkie
pliki tekstowe wysyłane przez serwer www i przechowywane przez oprogramowanie
komputera przeglądarki. Kiedy przeglądarka ponownie połączy się ze stroną,
witryna rozpoznaje rodzaj urządzenia, z którego łączy się użytkownik. Parametry
pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je
utworzył. Cookies ułatwiają więc korzystanie z wcześniej odwiedzonych witryn.
Gromadzone informacje dotyczą adresu IP, typu wykorzystywanej przeglądarki,
języka, rodzaju systemu operacyjnego, dostawcy usług internetowych, informacji
o czasie i dacie, lokalizacji oraz informacji przesyłanych do witryny za
pośrednictwem formularza kontaktowego.

Zebrane dane służą do monitorowania
i sprawdzenia, w jaki sposób użytkownicy korzystają z tej witryny, aby
usprawniać funkcjonowanie serwisu zapewniając bardziej efektywną i
bezproblemową nawigację. Monitorowania informacji o użytkownikach dokonuję
korzystając z narzędzia Google Analitics, które rejestruje zachowanie
użytkownika na stronie. Cookies identyfikuje użytkownika, co pozwala na
dopasowanie treści witryny, z której korzysta, do jego potrzeb. Stosuję pliki
cookies, aby zagwarantować najwyższy standard wygody mojego serwisu, a zebrane
dane są wykorzystywane jedynie wewnątrz firmy Kadry Serca Izabela Chwojnicka w
celu optymalizacji działań.

 Użytkownik w każdej chwili ma możliwość
wyłączenia lub przywrócenia opcji gromadzenia cookies poprzez zmianę ustawień w
przeglądarce internetowej. Instrukcja zarządzania plikami cookies jest dostępna
na stronie http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies.

Korzystając ze strony akceptujesz jej zasady. W
przypadku jeśli nie jesteś w stanie zaakceptować zasad, prosimy o nie korzystanie
z mojej strony.

Administrator strony ma prawo do
aktualizowania treści podstrony z „Polityką Prywatności”. Użytkowników strony
prosimy do okresowego sprawdzania treści „Polityki prywatności”.

W razie jakichkolwiek pytań
związanych z „Polityka prywatności” dostępną na stronie www.kadryserca.pl
proszę o kontakt poprzez email: kadryserca@gmail.com.

Najnowsze komentarze

    Kategorie

    -->

    Ta strona używa plików cookies. Korzystamy z technologii cookies dla celów analizy oglądalności naszej strony internetowej. Dalsze przeglądanie tej strony oznacza zgodę na zastosowanie plików cookies. więcej informacji

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close